VTEX intenționează să aplice la listarea acțiunilor sale comune de Clasa A la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul „VTEX”.

Numărul acțiunilor comune de Clasa A care urmează să fie oferit și intervalul de preț pentru oferta propusă încă nu au fost determinate. Orice ofertare este supusă condițiilor pieței și nu poate exista nicio asigurare cu privire la posibilitatea sau finalizarea unei oferte sau cu privire la dimensiunea și condițiile unei astfel de oferte.

J. P Morgan, Goldman Sachs și Bank of America Securities acționează în calitate de principali subscriitori pentru oferta propusă. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley și Itaú BBA acționează în calitate de subscriitori comuni.

VTEX se alătură MACH Alliance pentru a stimula dezvoltarea tehnologiei de comerț compozabil în întreaga lume

VTEX a anunțat recent că se alătură MACH Alliance pentru a accelera adoptarea serviciilor de comerț compozabil, de marketplace și a serviciilor de gestionare a comenzilor (OMS) de către companiile din întreaga lume.

MACH (pe bază de microservicii, API-first, Cloud-native, SaaS și de tip Headless) Alliance este un grup de companii tech independente, dedicate promovării celor mai bune ecosisteme tehnologice deschise. VTEX se alătură colaborării non-profit dintre companiile din domeniul tehnologiei pentru a sprijini liderii marilor companii în transformarea companiilor orientate spre client, folosindu-se de viteza și flexibilitatea asigurată de soluțiile de tip headless și comerț compozabil.

„Avem plăcerea de a ura bun-venit VTEX în cadrul familiei MACH Alliance”, a declarat Sonja Keerl, Președinte MACH Alliance. „VTEX și-a luat angajamentul să livreze cele mai bune soluții digitale și de marketplace brandurilor din întreaga lume, promovând, în același timp, sisteme de tehnologie deschisă, care asigură cele mai bune instrumente clienților săi, indiferent de circumstanțe”.
Odată cu platforma de dezvoltare low-code, comercianții pot crea soluții de comerț personalizate pentru nevoile unice ale afacerii lor și se pot adapta rapid, pe măsură ce apar noi canale de vânzare, preferințele clienților se modifică și se dezvoltă cerințe de business. Această platformă dezvoltată sub formă de servicii permite clienților să se axeze pe rezultatele activității și nu pe asigurarea de suport și mentenanță tehnologică. În calitate de membru activ al Alliance, ne dorim să promovăm beneficiile MACH plus la costuri reduse.