În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 52% și vizează categorii de produse precum sisteme de supraveghere video, alarme, detecție incendiu, automatizări de porți, interfoane și videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV, rețelistică, smart home etc.

„Am venit în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu o gamă mare de produse și ne-am pregătit pentru a acoperi o perioadă mai îndelungată de reduceri, astfel încât să ușurăm procesul de decizie și de achiziție a produselor. În plus, vrem să evităm eventuale situații care pot apărea în zona de logistică, atunci când procesul de vânzare se concentra doar pe 3 zile, ca în anii anteriori. Credem că ne putem ajuta și mai mult clienții dacă nu încărcăm partea de call center, fiind la dispoziția celor care au nevoie de sfaturi tehnice din partea specialiștilor noștri”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Totodată, pe lângă reducerile listate în site, clienții Atu Tech (a2t.ro) vor avea acces și la servicii precum: consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile, față de 14 zile, conform legii.Pentru a susține cererea în creștere anticipată în luna noiembrie, Atu Tech (a2t.ro) a investit 3 milioane de euro în stocurile de produse destinate evenimentului de Black Friday.

„Am adus stocuri din cele mai importante produse de securitate și automatizări. De multe ori, în Black Friday, magazinele se concentrează pe capete de stoc, însă noi încercăm mereu să facem promoții la produsele de actualitate, acolo unde interesul este mare și în parteneriat cu producătorii și importatorii, ne putem asuma să oferim reduceri semnificative în beneficiul clienților”, mai spune Sorin Felea.

Black Friday 2021 la Atu Tech: cum arată reducerile

Atu Tech (a2t.ro) va avea în oferta de Black Friday produse de supraveghere video profesionale, dar și camere wireless smart, soluții de automatizări de porți pentru sisteme culisante, batante sau pentru uși de garaj, sisteme de alarmă, videointerfoane și multe altele.
Astfel, de Black Friday 2021, clienții Atu Tech (a2t.ro) pot cumpăra la prețuri mai mici:

  • Camere de supraveghere Full HD SAFER, cu 5 ani garanție, la 45,99 lei;
  • Dvr 4 canale SAFER, FULL HD, audio prin coaxial, ALL IN ONE, la 189,99 lei;
  • Camera de supraveghere exterior, Dahua, 2 MP, IR 80m, la 103,99 lei;
  • Hard Disk cu o capacitate de stocare de 4 TB, la 389,99 lei;
  • Sisteme de automatizare pentru porți culisante, max. 400kg, 24V, la 1.049,99 lei;
  • Sisteme de alarmă la 369,99 lei.

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video și de alarmă, mai ales a celor profesionale, să fie făcută de instalatori profesioniști, autorizați. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greșită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcționare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienților cu o rețea de peste 1.000 de instalatori profesioniști, care se extinde pe întreg teritoriul țării (cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare și mentenanță.