,,Sediul din București a fost o etapă firească pentru noi, acest pas fiind inclus încă de la început în planurile noastre. Un număr mare de clienți din portofoliul nostru sunt din București, în mod natural, am decis sa distribuim o parte din resurse și pentru o prezență fizică în capitală. Focusul principal al noului sediu Sinaps va fi strâns legat de obiectivele generale de dezvoltare ale agenției - atragerea de noi clienți și menținerea unei relații mai stabile față de actualii clienți și parteneri”, declară George Rășchitor, General Manager și cofondator al Sinaps.

Până acum, agenția a administrat bugete de peste 41 milioane de euro pentru cei 1000 de clienți, pe cele mai populare platforme: Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, Instagram Ads si TikTok Ads, fiind printre primele agenții Google Premier Partner și Meta Business Partner din România.

În 2021, Sinaps și-a mărit echipa în toate departamentele, ajungând la finalul anului cu 40% creștere a cifrei de afaceri. Tendința de creștere a mediului online din România, plus orientarea către scalare a agenției a făcut ca și ultimul an să fie unul cu o creștere importantă a cifrei de afaceri, de la 700.000 euro în 2020, la aproximativ 1.100.000 euro în 2021.

„2021 a însemnat pentru Sinaps o creștere a echipei și a dezvoltării colegilor din middle management, dar și o serie de automatizări a diverselor procese de rutină. 2022 a venit cu altă provocare, așadar de la începutul lui martie am pornit campania #strongertogether, o campanie prin care ne dorim să ajutăm 10 companii sau ONG-uri din România, care ajută la rândul lor refugiații din Ucraina, oferindu-le gratuit timp de 3 luni servicii de consultanță de marketing digital”, adaugă George Rășchitor, General Manager și cofondator al Sinaps.

Totodată, compania și-a propus ca în 2022 să se concentreze pe consolidarea locală a agenției, creșterea echipei din București, dar și o creștere cu 50% a cifrei de afaceri, automatizarea și eficientizarea proceselor de rutină și consolidarea relațiilor cu partenerii și echipa.