Astfel, Freshful by eMAG este disponibil în acest moment unui număr total de peste 1,000,000 gospodării din București, Ploiești și 49 localități din Ilfov oferind livrare 7 zile din 7, între orele 8-23. Comenzile se pot livra în aceeași zi, în 3 ore de la plasarea comenzii sau în intervale programate mâine sau poimâine.

Noile localități vor fi deservite din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos, același din care Freshful a livrat de la lansarea din octombrie 2021 și până în acest moment peste 630,000 comenzi către aprox. 80,000 clienți unici. Astfel, oferta de produse cuprinde circa 18,000 articole dintr-o varietate de peste 800 categorii precum fructe, legume, brutărie, carne, mezeluri, brânzeturi, băuturi, dulciuri și băcănie, produse congelate, articole pentru curățenie, îngrijire și cosmetice, cât și articole pentru copii și pet shop.

Legat de livrare, Freshful va folosi flota de 175 mașini frigorifice cu 3 zone de compartimentare (temperatură ambientală, controlată și congelator). Costul livrării ajunge până la 14,99 lei, însă clienții Genius au și beneficiul de transport gratuit pentru un coș minim de 200 lei.

„Am observat o creștere din ce în ce mai accentuată a cererii de livrare de produse alimentare în ultimele luni, doar în orașul Ploiești având zeci de cereri prin care clienții își adăugau adresa de livrare în aplicația noastră Depozitul nostru frigorific este așezat strategic nu doar pentru București, cât și pentru Ploiești și nordul județului Ilfov, timpul necesar de la încărcarea cu grijă a produselor în mașină până la prima oprire din Ploiești fiind de aprox. 45 minute.” a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG

Sursa foto: Wall-street.ro