Pe măsură ce peisajul e-commerce continuă să evolueze, companiile trebuie să-și păstreze avantajele competitive pentru a valorifica oportunitățile de creștere. Schneider Electric a dezvoltat Ecommerce Partner Program. Acest program oferă partenerilor cele mai recente actualizări din industrie, știri și evenimente pentru a se asigura că sunt la curent cu toate tendințele și noutățile de pe această piață în continuă schimbare. În plus, partenerii au acces la eCommerce Transformation & Activation Manager, destinat dezvoltării strategiei potrivite.

Programul oferă, de asemenea, instruire pe subiecte precum companie, produs, ecommerce, sustenabilitate și multe altele. Scopul său este ca partenerii să aibă acces la o serie de opțiuni de compensare în schimbul angajamentului lor. Opțiunile pot include fonduri de marketing, reduceri, inițiative de vânzări și multe altele, astfel încât să fie susținuți să își valorifice mai bine investițiile e-commerce.

„Misiunea programului nostru pentru parteneri a devenit mai clară”, a declarat David Terry, Vice President IT Channels Europa la Schneider Electric. „Pentru prima dată, oferim partenerilor noștri Ecommerce un program care îi diferențiază de concurenții lor. Oferă o suită de instrumente și resurse pentru a ajuta partenerii să aibă succes în spațiul e-commerce. De la suport de marketing la asistență tehnică, programul oferă o gamă largă de servicii. Programul oferă, de asemenea, reduceri și promoții exclusive pentru a ajuta partenerii să-și maximizeze profiturile.”