„Odată cu extinderea Genius în 300 de localități comerțul online devine și mai accesibil(...) Cei care vor sa testeze serviciul o pot face gratuit timp de trei luni,” a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria.

Pe lângă livrarea gratuită și ofertele speciale, serviciul Genius le oferă clienților posibilitatea de a vedea direct în contul lor, în timp real, cât reprezintă economiile pe care le-au făcut cu livrarea gratuită sau cu ofertele exclusive de care beneficiază. De pildă, la nivelul anului trecut, un client Genius a economisit, în medie, 506 lei pe eMAG, respectiv 108 lei pe Fashion Days. Cele mai multe comenzi înregistrate de clienți au venit din categoriile detergenți și produse de curățenie, fashion, telefoane și accesorii mobile, scutece, produse pentru îngrijirea părului & styling și produse pentru igienă, precizează eMAG.

Lista cu localitățile în care eMAG a extins serviciul Genius poate fi consutlată mai jos

localitati-genius-emag (1) by Armand Iliescu on Scribd

În toate aceste noi localități în care ajunge, Genius este disponibil atât pe eMAG și cât și pe Fashion Days. Clienții Genius au livrare rapidă și gratuită la easybox pentru un număr nelimitat de comenzi de minimum 30 de lei, care pot fi ridicate la orice oră din zi și din noapte, și de o perioadă de retur extins la 60 de zile.

Extinderea Genius în cele 300 de noi localități se sprijină pe rețeaua easybox dezvoltată de firma de curierat Sameday, care numără în prezent peste 3.900 de lockere în România și care va fi extinsă în acest an până la 8.500 de puncte de livrare în toată regiunea Europei Centrale și de Est, permițând clienților să comande orice produs cu livrare în proximitatea casei.

Indiferent dacă sunt din mediul urban sau rural, toți clienții Genius beneficiază de reduceri și oferte exclusive, actualizate săptămânal, Genius Deals, care le oferă posibilitatea de a-și face cumpărăturile recurente la cele mai bune prețuri. De asemenea, cu Genius Family, clienții pot să împartă gratuit beneficiile abonamentului cu un alt membru al familiei fără niciun cost suplimentar. În prezent sunt aproape 700.000 de utilizatori Genius care folosesc abonamentul, dintre care 156.000 folosesc opțiunea Family.

Clienții pot accesa abonamentul anual Genius pentru 99 de lei,.

Sursa foto: Shutterstock.com