Acest articol face parte din proiectul editorial Fine Living by Mastercard în care vom spune povestea brandurilor premium din România. Prin Mastercard Premium Collection, posesorii de carduri Mastercard Gold, Platinum, World și World Elite beneficiază de 10% cashback când fac o plată la Trickshot (pentru produse de restaurant și bar) cu cardul înscris în program.

Într-un stil cotidian care devine tot mai încărcat și mai agitat pentru mulți români, atunci când găsesc puțin timp și pentru ei, cei mai mulți preferă să meargă la sigur, în locațiile pe care le cunosc și care le pot oferi experiențele pe care și le doresc.

Localurile au înțeles și ele asta, iar cei de la Trickshot și-au adaptat și ei gama de servicii pe care le oferă clienților săi, venind cu un concept care se îmbină cu filosofia conceptului Fine Living.

Am discutat cu Alice Copu, Chief Operations Officer (COO) în cadrul Trickshot, despre propriul lor concept, denumit #FunDining, unul care încorporează atât distracția oferită de mesele de biliard sau pistele de bowling din locațiile rețelei, dar și experiența unor preparate culinare de calitate. Astfel, oaspeții Trickshot pot găsi, în același loc, atât variante de distracție, dar să se bucure și de o masă delicioasă, fără să fie nevoie să meargă în localuri diferite.

Potrivit lui Alice Copu, Trickshot încearcă să le ofere oaspeților săi o experiență cât mai completă, iar la finalul distracției să le ofere și varianta de a achita simplu și rapid nota de plată prin soluțiile oferite prin parteneriatul cu Mastercard.

Timpul disponibil pentru entertainment s-a diminuat, însă cei care găsesc timp liber aleg să și-l petreacă în locații consacrate, în localuri care au confirmat de-a lungul timpului prin produse de calitate și o experiență completă. Noi, la Trickshot, ne-am propus să venim cu un concept unic prin care să le oferim un meniu complet din toate perspectivele”, ne-a explicat COO-ul Trickshot.

Totodată, Alice Copu ne-a mai spus că, în locațiile Trickshot, clienții vor găsi meniuri digitalizate la mese, bucătăriile sunt deschise, astfel încât oaspeții să vadă cum sunt preparate felurile de mâncare comandate, fie că este vorba de cele din meniul standard, ori din cel „a la carte”.

Mai mult, în localurile Trickshot au loc și workshop-uri și demonstrații culinare, care permit oaspeților să învețe ceva nou în timp ce se distrează.

Puteți urmări interviul integral cu Alice Copu, COO Trickshot, în clipul de mai jos.

Fiți cu ochii pe seria Fine Living, by Mastercard și wall-street.ro. În episoadele care urmează, vom afla și alte povești ale brandurilor premium din România.

Cum poți să primești cashback automat când faci alegeri premium

Proiectul editorial Fine living are loc în contextul lansării Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat al Mastercard, dedicat segmentului Premium din România, care conectează posesorii de carduri la o rețea națională de peste 70 de parteneri dintr-o gamă variată de domenii. TEILOR, Nike, Sabon, FREYWILLE, Max Mara, Mamizza și M60, Le Bistrot Français, La Finca by Alioli și Zăganu sunt doar o parte dintre partenerii atent selectați, dintr-o varietate de domenii și arii de interes pentru consumatorii locali: de la fashion, beauty și bijuterii la delicii culinare & restaurante, precum și home & deco.

Pentru a beneficia de cashback de până la 15% la comercianții din program, posesorii de carduri Mastercard Gold, Platinum, World și World Elite, destinate persoanelor fizice și emise în România, au de parcurs următorii pași:

  • Crearea unui cont de utilizator pe platforma www.priceless.com;
  • Înrolarea unui card premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection;
  • Achitarea produselor sau serviciilor de la partenerii Mastercard, cu cardul Premium înrolat.
  • După îndeplinirea acestor pași, deținătorii de carduri Premium vor primi banii înapoi pe cardul cu care au efectuat plata în rețeaua de comercianți parteneri, conform coordonatelor ofertei comerciale. Un deținător de card poate înscrie oricâte carduri de debit sau de credit eligibile în programul Mastercard Premium Collection pentru a beneficia de cashback atunci când plătește cu orice card înrolat cu succes.

Poți vedea aici toate ofertele disponibile în cadrul programului Premium Collection.

Sursa foto: Wall-Street.ro