„Până la sfârșitul anului ne propunem un număr de 1.000 de angajați”, precizează reprezentanții companiei.

La NXP România, angajații contribuie la accelerarea descoperirilor care ajută la promovarea lumii, construind soluții, nu doar produse, care îmbunătățesc capacitățile oamenilor, ale organizațiilor și ale lumii în general.

”Software-ul se află în centrul produselor NXP România”, precizează compania.

Reprezentanții NXP România vorbesc și despre beneficiile extrasalariale oferite angajaților.

Retail jobs

„Programele noastre de compensare și beneficii sunt înaintea pieței. De exemplu, planul de cumpărare de acțiuni pentru angajați, Programul CSR, Sondajul de implicare a angajaților, Programul de îmbunătățire a site-ului și multe altele. Acestea fiind concepute pentru a atrage cele mai bune talente și pentru a motiva angajații noștri de a performa la întregul lor potențial”, precizează reprezentații companiei.

Dincolo de cele menționate mai sus, NXP România oferă aranjamente flexibile de lucru, inclusiv opțiunea de lucru la distanță.

”Învățarea și dezvoltarea sunt prioritare. Angajații noștri beneficiază de îmbunătățirea cunoștințelor constant, având parte de programe de formare și cursuri de dezvoltare. Inginerii noștri creează tehnologii inovatoare care avansează lumea. Alăturându-se NXP, talentele recrutate vor contribui la un viitor inovator, mai sigur și mai inteligent prin AI/ML(Inteligență artificială/Învățare automată), siguranța auto, conectivitate, edge computing. În plus, în cafeteriile noastre utilate modern avem aparate de cafea Nespresso Professional pentru a ne asigura că echipa noastră se bucură de sortimente diverse, rețete cu lapte și de gusul memorabil al cafelei Nespresso în fiecare ceașcă”, precizează reprezentanții companiei.