Astfel, dacă încă aveți baze de date stocate pe CD-uri, excel-uri, USB-uri, hard-uri externe, sau baze de date împrăștiate pe mai multe servere, aveți nevoie de DATAMART.

Ce este DATAMART?

DATAMART este o soluție pentru stocarea și accesarea datelor consumatorilor în deplină securitate și în conformitate cu solicitările GDPR. Una dintre cele mai importante prevederi al acordului GDPR este că datele colectate trebuie păstrate în interiorul granițelor Europei. În același timp, DATAMART vă pune la dispoziție o interfață de accesare a datelor în timp real cu logarea oricărui acces, vizualizare sau export de date. Detaliem mai jos cele mai importante beneficii pe care vi le oferă DATAMART.

  • Securitate

DATAMART este securizat conform celor mai actuale standarde și nu coincide cu niciun web server public. Accesul la date, vizualizare și export poate fi realizat doar printr-o interfaţă securizată cu credenţiale. Orice export este ulterior encriptat cu o cheie pe 4096 biți disponibilă doar offline.

  • Monitorizare

DATAMART este monitorizat constant şi în detaliu, orice logare în sistemul de stocare al datelor fiind memorată într-o evidență a acțiunilor de accesare și modificare a bazei de date.

  • Customizabil

DATAMART este flexibil şi customizabil. Consumatorii pot opta în orice moment pentru ștergerea datelor personale, pentru anonimat etc., conform legislației în vigoare, iar sistemul permite editarea acestor opţiuni. De altfel, şi aplicația de management a bazei de date este complet customizabilă pentru fiecare proiect în parte, conform raportărilor solicitate per proiect.

  • Performant

Datele personale sunt prelucrate la cel mai înalt nivel de agregare și cu cel mai mic grad de detaliere necesar pentru îndeplinirea scopului. Se vor putea face segmente de raportări fără accesarea întregii baze de date (ex: se poate genera un raport prin exportarea unei singure coloane din baza de date).

  • Adaptabil

DATAMART oferă integrare sigură cu alte sisteme, în cazul în care se cere transferul de date (inclusiv în timp real) către o altă aplicație existentă la client. În plus, fiecare generare de download a unor date personale este securizată. Raportul astfel generat este disponibil doar timp de 2 ore de la generare.

  • Cost eficient

DATAMART este un produs local, powered by INTERACTIONS, dezvoltat și adaptat pieței autohtone, dar în același timp, un tool care respectă toate rigorile și prevederile internaționale.

Ne-am dorit să oferim o metodă performantă și totuși simplă de utilizat, astfel încât datele clienților să fie stocate în deplină siguranță și legalitate. Dacă stocarea bazelor de date încă vă dă bătăi de cap, echipa INTERACTIONS este aici. Răspundem imediat tuturor întrebărilor legate de stocarea securizată a bazelor de date a brandului dumneavoastră.

Agenția de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS și-a început activitatea în ianuarie 2009. Compania a avut o creștere constantă și oferă servicii de creație, mentenanță, dezvoltări tehnice și automatizare: 50% business autohton și 50% business extern.

În portofoliul de clienți INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestlé (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Elefant.ro, Oracle, Niran, K Group, Queisser Pharma, Nordic Group sau Profi.

Agenția are în portofoliu peste 50 de premii creative și nominalizări.

Motto-ul INTERACTIONS: "Ne ținem cuvântul dat, întotdeauna!"

Sursa foto: INTERACTIONS/ Mediapost Martech