Citeste si

Locul in care sunt ei pare sa fie un fel de baraca, o cosntructie usoara si rapida, in tot cazul, simpla, fara etaj, fara arhitectura, strict functionala. Nu cred ca s-a mai facut o renovare la Coin Vert de multa vreme, se vede vechimea si chiar degradarea pe lucruri si pe mobilier, insa e curat si relativ placut, mai ales ca au fete de masa curate.

Muzica a fost interesanta la Coin Vert. Mi s-a parut o muzica de estrada la inceput, apoi mi-am dat seama ca e muzica de Craciun. Si iarasi, la inceput am crezut ca-i in germana, insa nu era. Nu recunoas araba cand o aud vorbita, insa nu m-ar mira sa fi fost asta...

Meniul e cel traditional, nici macar mai extins, cu cateva feluri de mancare pe care nu le mai gasesti la altii, cum e la Piccolo Mondo. E buna mancarea libaneza la Coin Vert, insa mie nu mi s-a parut printre cele mai bune, asa cum mi-au spus niste prieteni libanezi. E drept, m-au avertizat ca s-ar putea sa fie foarte buna doar daca vrea patronul sa fie foarte buna, de pilda daca te socoteste demn de onoarea de a-ti face o mancare dedicata.

Nu am avut aceasta onoare, mai ales ca am avut probleme mari cu chelnerul indolent, care mi-a adus doua din trei feluri altceva decat am cerut, si a mai si insistet foarte obraznic ca asta i-am zis eu. Nici nu stiu de ce nu i-am dat o nota si mai mica la servicii... Si s-a purtat la fel de urat si cu alt client, venit sa ia ceva pentru acasa, client care a plecat furios si cu mana goala.

Review George Butunoiu: Un...
Citeste si: Review George Butunoiu: Un restaurant traditional romanesc bine asezat

Oricum, eu nu voi mai merge prea curand la Coin Vert, nu am de ce. Sa se duca cei din zona, sau sa vina sa-si ia la sufertas, asa cum am vazut ca au luat cativa, in cale putine minute cat am stat eu acolo...

Sursa foto: George Butunoiu