Campania va fi disponibila pe site incepand cu seara de joi, 14 noiembrie, si se va incheia luni la pranz, pe data de 18 noiembrie. Evenimentul cu cele mai mari reduceri din an se va desfasura simultan in toate cele 9 tari in care Vivre este prezent: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Black Friday 2019 la Vivre

Oferta de Black Friday se aplica la toate categoriile de produse disponibile pe Vivre.ro. Reduceri substantiale se vor remarca pe segmentul de mobilier (canapele si fotolii, dulapuri si comode, paturi, scaune si mese), lifestyle (genti, bijuterii, ceasuri, haine si incaltaminte), si textile (lenjerii de pat, cuverturi si covoare).

Retailerul estimeaza un total de comenzi in valoare de peste 5 milioane de euro pentru aceste zile. Estimarea se bazeaza pe vanzari anticipate cu 50% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea totala a stocului de produse achizitionat ajunge la 10 milioane de euro.

“Perioada de livrare si calitatea produselor vandute pe Vivre.ro sunt elemente esentiale ale experientei oferite clientilor nostri. De Black Friday mizam atat pe stocul propriu, cat si pe stocul furnizorilor pentru a sustine volumul vanzarilor. In ceea ce priveste onorarea comenzilor cu produse din stocul propriu, facem tot posibilul pentru a mentine termenul de livrare intre 1 si 15 zile. Restul comenzilor vor fi livrate in saptamanile ce urmeaza, in functie de tara de provenienta a produselor. In acest sens, am incheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internationale de curierat.”, a declarat Ciprian Sirbu, Director Logistica la Vivre.

Black Friday 2019 la Vivre: produse de la 29 lei

In cadrul campaniei de Black Friday, zeci de mii de produse vor fi disponibile pe Vivre.ro la preturi promotionale precum:

  • canapele de la 599 lei
  • decoratiuni pentru casa de la 39 lei
  • accesorii de bucatarie si dining de la 39 lei
  • corpuri de iluminat de la 69 lei
  • covoare de la 99 lei,
  • lenjerii de pat din bumbac de la 69 lei
  • cosmetice de la 29 lei
  • seturi de baie de la 69 lei.

Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Fondat in Romania in 2012, Vivre dispune de o oferta permanenta de peste 100.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3.5 milioane de comenzi livrate cu succes.