Jysk Lugoj are o suprafață totală de 1.180 de metri pătrați și se află pe strada Coloman Wallisch nr. 2, Lugoj, se arată într-un comunicat de presă.

“Pentru că intrăm în noul sezon, inclusiv produse din gama de mobilier de grădină vor avea un preț mai mic, așadar este o ocazie foarte bună pentru clienți să își achiziționeze produse pentru grădină de care să se bucure tot sezonul de vară”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Jysk Lugoj își deschide porțile pe 5 martie, de la ora 08.00, iar clienții sunt așteptați cu surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Jysk este unul dintre retailerii de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine.

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 84 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Sursa foto: JYSK Romania