La nivel național, GRID marchează o expansiune rapidă prin deschiderea celui de-al 13-lea magazin, la doar patru luni distanță de inaugurarea celui din Palas Iași.

Investiția în noul magazin GRID din AFI Cotroceni se ridică la aproximativ 200.000 de euro și include atât stocul de produse disponibil, cât și costurile aferente amenajării acestuia.

Dacă vrei să afli cele mai noi informații și trenduri în retail, te poți înscrie AICI la cea de-a 9-a ediție a conferinței RetailArena, organizată de Retail.ro, în parteneriat cu wall-street.ro.

Citește și Încep înscrierile la retailArena: A Game of the Future. Înregistrează-te și află cele mai noi date din industrie.

Nou magazin din Afi Cotroceni are o suprafață totală de 76 de metri pătrați, clienții putând alege o mulțime de modele de adidași.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 13 magazine în orașele: Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, București, Ploiești și Iași.

Sursa foto: Compania