Clienții noi pot aplica online pentru Creditul ProGreen Auto, chiar de la deschiderea de cont. Creditul poate fi acordat în lei atât cu dobândă variabilă (IRCC + 3.28%), cât și cu dobândă fixă (10%), pe o perioadă de până la 5 ani și cu posibilitatea de finanțare integrală a investiției, în limita a 50.000 de euro, echivalent în lei.

Banca nu solicită comision de acordare, plata unui avans și nici nu impune încheierea unei asigurări CASCO. Creditul este disponibil și pentru clienții care accesează programul Rabla Plus.

În cadrul aceleiași analize, clienții eligibili pot solicita o finanțare adițională, în valoare de până la 10% din suma destinată achiziției autovehiculului, pentru alte cheltuieli adiacente precum instalarea unei stații de încărcare electrică sau pentru costurile de drum.

ProCredit Bank a încheiat şi un parteneriat cu EVconnect, unul dintre principalii furnizori de soluții de încărcare pentru mașini electrice. În cadrul acestuia, clienții care aplică pentru creditul ProGreen Auto în perioada 22.03.2023 - 22.09.2023 vor putea beneficia de suma de 400 Lei pe cardul EVconnect care acoperă necesarul de kW pentru parcurgerea a aproximativ 1000 de kilometri. Suma va fi acordată ulterior realizării achiziției.

Pentru mai multe detalii despre finanțarea ProGreen Auto puteți accesa pagina dedicată produsului: AICI.

“Piața mașinilor verzi din România este în plină dezvoltare, iar ProCredit Bank își propune să stimuleze tranziția către mijloace de transport prietenoase cu mediul pentru publicul larg. Creditul ProGreen Auto vine cu numeroase avantaje care să faciliteze achiziția de mașini electrice și plug-in hibrid noi. Pe lângă dobânzile avantajoase la achiziția autovehiculului, clienții pot accesa finanțare suplimentară de până la 10% din valoarea mașinii în cadrul aceluiași produs de creditare, prin care să acopere eventualele cheltuieli adiționale aferente investiției. Aceștia beneficiază și de încărcări electrice gratuite oriunde în rețeaua partenerului EVconnect pentru primii 1000 kilometri parcurși.” - Alexandra Floricică, Head of Green Energy, ProCredit Bank.

Sursa foto: Shutterstock