El il inlocuieste pe Bogdan Dragoescu, care a lucrat in cadrul companiei timp de trei ani, incepand din august 2013.

Bogdan Gabor s-a alaturat echipei Lugera The People Republic in octombrie 2010, iar in octombrie 2012 a fost numit director regional de vanzari si operatiuni pe zona de vest a tarii. De la inceputul lunii august 2016 acesta a preluat rolul de director national de operatiuni.

“Credem ca experienta acumulata de Bogdan in cadrul Lugera, la care se adauga buna cunoastere a pietei romanesti de HR, se vor reflecta pozitiv in performanta conturilor Lugera. Mizam pe entuziasmul sau, energia si pasiunea cu care face lucrurile sa se intample si credem acestea vor fi motoarele eficientizarii operatiunilor Lugera”, a spus Cristina Savuica, chief happiness Lugera The People Republic.

Lugera The People Republic este unul dintre cei mai importanti jucatori nationali din piata de servicii de resurse umane. Cu o prezenta de 15 ani pe piata romaneasca, Lugera a atins in 2015 o cifra de afaceri de 52 mil. euro, plasandu-se pe pozitia a doua in topul companiilor de consultanta in resurse umane. Consultantii Lugera gestioneaza lunar conturile a peste 7.100 angajati temporari si proceseaza peste 22.000 fluturasi de salariu, prin 9 reprezentante locale: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.