Patronul producatorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat, duminica dupa-amiaza, iar sotia sa este internata in Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi, dupa ce ambarcatiunea cu motor in care se aflau, care se deplasa pe Bratul Borcea, a iesit de pe luciul apei si a lovit malul, anunta Mediafax.
Citeste si Aldis: George Naghi a fost un vizionar, dar si un mare om

George Naghi, impreuna cu sotia sa, erau proprietarii Aldis Calarasi, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri.

Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimata la circa 28 de milioane de euro in 2010, potrivit Antena3.ro.

Potrivit revistei Forbes, George Naghi era pasionat de apa, “poate si pentru ca si-a petrecut aproape toata viata pe malul Dunarii”. Astfel, lui ii placea adrenalina, fiind chiar innebunit sa se plimbe cu iahtul sau cu salupa pe Dunare, “sa se piarda printre canale si sa admire vegetatia unica din zona”.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca salupa in care se aflau George Naghi si sotia sa, Alina, condusa de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcatiunea a iesit de pe luciul apei si s-a lovit de mal, undeva la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Calarasi, inspector Ramona Tudor, potrivit Mediafax, ca accidentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor.

"Dupa impact, George Naghi si sotia sa au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea
, iar salupa a revenit in apa. Barbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanta constatand decesul acestuia, dupa ce au incercat sa-l resusciteze, iar sotia sa a suferit rani si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi", a spus inspector Ramona Tudor.

Alina Naghi, sotia patronului Aldis, ranita grav in urma accidentului de salupa produs duminica si in care George Naghi si-a pierdut viata, este transportata la un spital din Capitala, "sansele sale de supravietuire fiind destul de ridicate", a declarat prefectul de Calarasi Emil Musat.

Conform cadrelor medicale din Calarasi, femeia, in varsta de 54 de ani, are mai multe fracturi costale, dar este constienta.



Prefectul judetului Calarasi, Emil Musat, a declarat ca sotia omului de afaceri a fost preluata de la Spitalul Judetean din Calarasi de catre o ambulanta SMURD si este transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala.

Prefectul a spus ca sansele de supravietuire ale Alinei Naghi sunt "destul de ridicate".

Prefectul Emil Musat a mai spus ca in aceasta perioada apele Bratului Borcea al Dunarii sunt destul de scazute si exista multe bancuri de nisip si bolovani care fac dificila circulatia ambarcatiunilor, mai ales daca acestea circula cu viteza.

El a spus ca in ultima perioada a fost informat de catre Politia Transporturi si Capitania Calarasi ca apele Bratului Borcea sunt scazute, iar din acest motiv mai multe ambarcatiuni de agrement au ramas blocate in bancuri de nisip, insa fara a fi inregitrate victime pana acum.

Firma Aldis reprezinta o investitie de circa 70 de milioane de euro, avand o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri