George Naghi a fost un vizionar, "care a dus o grea batalie pentru capitalul romanesc", dar si un om care a rezonat la durerile semenilor sai si s-a implicat cu discretie in alinarea acestora, se arata intr-un comunicat de presa al companiei Aldis, citat de Mediafax.
Compania Aldis precizeaza ca George Naghi a decedat intr-un accident nautic care a avut loc duminica, in jurul orei 16.00, pe Bratul Borcea, iar sotia acestuia, Alina Naghi, este monitorizata de medicii Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, exprimandu-si speranta ca starea acesteia se va imbunatati.

"In acest moment cumplit de tragic pentru familia Naghi, familia ALDIS, formata in doua decenii din truda si dragostea fondatorilor sai, isi exprima imensa durere pentru aceasta incomensurabila pierdere. Domnul George Naghi nu a fost doar un vizionar care a dus o grea batalie pentru capitalul romanesc, ci si un mare om care a rezonat la durerile semenilor sai si s-a implicat cu discretie in alinarea acestora", se arata in comunicatul citat.

Repezentantii companiei Aldis precizeaza ca vor informa permanent despre evolutia starii de sanatate a Alinei Naghi.

Patronul producatorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat, duminica dupa-amiaza, iar sotia sa a fost ranita grav in urma unui accident nautic care a avut loc pe Bratul Borcea al Dunarii.

In urma accidentului, Alina Naghi (54 de ani) a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi, iar de aici medicii au decis sa o transfere la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Alina Naghi are politraumatisme si fracturi costale, dar este constienta, starea sa fiind stabila.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca salupa in care se aflau George Naghi si sotia sa, Alina, condusa de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcatiunea a iesit de pe luciul apei si s-a lovit de mal, undeva la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic.

Salupa, care are un motor de 240 de cai putere, era proprietatea lui George Naghi.

Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta a lui George Naghi care nu i-a mai permis sa controleze ambarcatiunea.

Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a declarat ca l-a cutremurat vestea mortii lui George Naghi, cu care era foarte bun prieten, si a spus ca ziua in care va fi inmormantat va fi declarata zi de doliu local, pentru ca era "un mare om, care a ajutat pe toata lumea, bogati si saraci".

George Naghi si sotia sa sunt proprietarii firmei Aldis din Calarasi, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri. Naghi era cel mai bogat om de afaceri din Calarasi, cu o avere estimata de Forbes Romania la 28 de milioane de euro in 2010.

Fabrica Aldis reprezinta o investitie de circa 70 de milioane de euro, avand o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi. Aldis Calarasi este al treilea mare jucator de pe piata procesatorilor de carne din Romania, cu afaceri de 97,6 milioane euro in 2010.

George Naghi, actionar majoritar al Aldis si unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori locali, a renuntat recent la functia de administrator al companiei, in favoarea lui Vasile Taranu, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri