Raportul de control al Directiei de Sanatate Publica Giurgiu releva deficiente grave in ingrijirea baschetbalistului american Chauncey Hardy de catre personalul medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, precum si de catre serviciul de ambulanta.

"Din raportul de control al Directiei de Sanatate Publica Giurgiu rezulta neindeplinirea obligatiilor de acordare a serviciilor de asistenta medicala si nerespectarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de Ministerul Sanatatii (MS).

In consecinta, ministrul Sanatatii a aprobat sanctiunile propuse in cazul personalului medical care s-a ocupat de baschetbalist.

"Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu se va sanctiona contraventional cu amenda in cuantum de 35.000 lei", iar serviciul de Ambulanta Judetean va primi o amenda de 15.000 lei", potrivit comunicatului.

In plus, cei doi medici care au fost de garda la Urgente pe perioada cat Chauncey Hardy a fost internat acolo vor fi sanctionati contraventional cu amenda de 3.000 lei, iar medicul de garda de pe ambulanta, cu 1.500 lei.

1. Considerati ca sanctiunile aplicate sunt prea blande?




Chauncey Hardy (foto), jucator la CSS Giurgiu, a murit la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucuresti, in urma unui incident petrecut sambata (8 octombrie - n.r.) noaptea, la Giurgiu, dupa castigarea meciului cu Dinamo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri