Ministul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat luni intr-o conferinta ca sustinerea agriculturii este mai importanta decat cresterea pensiilor si salariilor, pentru ca aceasta poate influenta capacitatea de cumparare a populatiei, scrie Mediafax.
"Parerea mea ca ministru este ca sustinerea agriculturii este mai importanta decat marirea salariilor si pensiilor. Nu masa monetara din buzunar iti da puterea, nu cati lei ai, ci cat poti cumpara cu un leu, iar agricultura poate actiona foarte mult in privinta capacitatii de cumparare", a spus Tabara.

Potrivit acestuia, in ultimul trimestru din acest an si in primul trimestru din anul urmator, sectorul agricol isi va mentine cresterea.

Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca valoarea productiei agricole a crescut cu 25% in trimestrul al treilea.

Proiectul de buget pregatit de Guvern prevede inghetarea pensiilor pe intreaga perioada a anului viitor, fara indicii de majorare a acestora si a salariilor in al doilea semestru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri