Forza Rossa, importatorul Lotus pe piata romaneasca, va aduce anul viitor in primavara noul model Lotus Exige S.
Masina are un motor V6, cu compresor, 3,5 litri, 350 CP, amplasat central spate. Cutia de viteze este manuala cu 6 trepte.

Modelul cu o greutate de 1.080 de kg accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde si atinge o viteza maxima de 274 km/h.

Lotus Exige S are 4,05 metri lungime. Doua noi pachete de optiuni pentru interior sunt disponibile: Premium si Premium Sport.

Un buton DPM (Dynamic Performance Management) permite soferului sa aleaga intre 3 moduri: Touring, Sport sau fara DPM. Ca o optiune suplimentara, pachetul Race permite sa se adauge un al patrulea mod: Cursa (Race). Acest mod ofera o motricitate maxima la iesirea din viraje.

Pachetul Race include, de asemenea, pornirea programata si un reglaj optimizat al suspensiilor, ce fac din acest model un bolid de curse perfect pentru un circuit de viteza dar si pentru un drum spectaculos de munte.

Lotus are la vanzare in Romania modelele Elise, Exige, Evora, al caror pret variaza intre 47.100 de euro si 94.200 euro cu TVA. Timpul de asteptare pentru un model Lotus este intre 2 si 4 luni.

Marca auto britanica Lotus a intrat in februarie pe piata din Romania, cu estimari optimiste de vanzari, doua unitati livrate in fiecare luna.

Concurentii Lotus in Romania sunt Subaru Impreza si Mitsubishi Evo.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri