Dacia a primit aproape 200 de comenzi pentru monovolumul fabricat in Africa, Lodgy, cel de-al saptelea model din gama care vizeaza familiile.
"Pana in prezent, numarul de comenzi la nivel global se ridica la 8.000 de masini. Avem 200 de comenzi din partea clientilor romani, care au comandat masina desi nu au vazut-o in showroom", a declarat Thomas Dubruel, directorul comercial Dacia.

Modelul Lodgy, produs in Maroc, are un pret de pornire de 9.500 euro cu TVA si vine cu trei nivele de echipare, Acces, Ambiance si Laureate.

Gama de motorizari cuprinde doua propulsoare pe benzina, 1,2 litri TCe 115 CP, 1,6 MPI 85 CP si doua diesel de 1,5 litri 90 CP si 110 CP.

Modelul a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment transmis video in direct, in cinci orase din tara, Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj si Timisoara.

Dacia africana a ingrijorat sindicatele franceze care au reactionat cu teama la stirile care anuntau ca Renault va fabrica in Maroc pana la 400.000 de masini pe an incepand de anul viitor, vehiculele ieftine Dacia intrand in competitie directa cu autoturismele fabricate in Franta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri