Tiriac Auto Rulate, parte a Grupului Tiriac, expune la Salonul Auto Moto doua modele puternice de peste 600 CP, un Lamborghini Murcielago si un Ford Mustang.
Lamborghini Murcielago LP 640, cu motorizare 6.5 I benzina, are 640 CP si o viteza maxima de 340 km/h, atingand 100 km/h in aproximativ 3,4 secunde. Un model similar a fost folosit in celebrul film “The Dark Knight” (2008). Modelul fabricat in 2007 are 18.000 km si costa 170.000 euro.

Cel de-al doilea model puternic este un Ford Mustang decapotabil, cu tunning complet “Roush” – Stage 3 care atinge 100 km/h in aproximativ 4,5 sec. Automobilul are roti cu jante 20” cromate, cauciucuri COOPER, pentru a obtine performante deosebite cu varianta de top ZEON RS 3. Astfel echipata, masina poate atinge forte laterale de pana la 1.02 G pe piste speciale de incercari “Skid Pad”. Puterea motorului in urma tunning-ului este estimata la 700 CP.

Compania Tiriac Auto Rulate a fost infiintata in 2007.

Tiriac Auto detine in portofoliu sase branduri, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Ford, Mitsubishi si Mercedes-Benz. In prezent, reteaua de distributie si service Tiriac Auto numara 65 de reprezentante mono-brand sau multi-brand.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri