Automobilele Dodge, marca intrata de curand in portofoliul de vanzari al Grupului tiriacAuto, vor fi prezentate in premiera in Romania intr-o manifestare expozitionala, cu prilejul evenimentului Parcul tiriacAuto, care se va desfasura in perioada 17-25 iunie, la Romexpo. Expozitia auto este destinata exclusiv reprezentarii la standarde europene a marcilor auto importate de Grupul tiriac - Ford, Hyundai, Mercedes, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Smart, Mazda, urmand sa fie expuse peste 150 de modele.

Editia 2005 a Parcului tiriacAuto a fost considerata cel mai mare eveniment independent din piata auto romaneasca, aducand, totodata, un nou concept de expozitie auto, prin combinarea zonei de standuri cu zone de parc, pentru copii, pentru masini de epoca, zona cafenea. Intrarea la acest salon auto este libera, iar organizatorii vor oferi ca premiu si un autoturism Dodge in cadrul unei tombole.

Grupul TiriacAuto a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor de 50%, numarul autovehiculelor comercializate cifrandu-se la 17.638 unitati, potrivit datelor Rompres. in privinta rezultatelor inregistrate de marcile din portofoliu, Ford si Hyundai au inregistrat cele mai mari volume de vanzari, cu 7.749 unitati vandute - Ford si 4.051 unitati vandute - Hyundai. Pentru Ford cresterea a fost de 65% fata de 2005, iar Hyundai si-a dublat vanzarile pentru al doilea an consecutiv, cu o crestere de 102%.

Planurile TiriacAuto pentru 2006 vizeaza cu prioritate cresterea volumului de vanzari si procesul de dezvoltare si consolidare a retelei teritoriale. Desi previziunile asupra evolutiei pietei auto in 2006 sunt prudente, tiriacAuto si-a propus obiective ambitioase, respectiv un volum de vanzari de 24.000 de unitati, ce reprezinta o crestere de 36% fata de anul 2005.

Cea mai mare investitie a Grupului se va concretiza in 2007 si se va ridica la 20 milioane euro, vizand constructia celui mare mall auto din Romania, denumit tiriacAuto Bucuresti Vest, situat in apropierea autostrazii Bucuresti-Pitesti, pe un teren cu o suprafata de 3,7 hectare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri