Audi proiecteaza noul model A1 Shooting Brake, pe care il va pune in vanzare in vara lui 2010. Revista germana Auto Motor und Sport a publicat noi detalii legate de viitorul model Audi A1.
Audi A1 Shooting Brake va costa intre 16.000 si 18.000 de euro si se va afla in competitie directa cu Mini. In linii mari, constructia modelului se bazeaza pe platforma noului Polo si a lui Golf VI. Din motive economice nu va exista o versiune Quattro.

La inceput, masina va dispune atat de motoare FSI cat si TDI comon-rail, mai tarziu urmand a fi disponibila si varianta TSI mai avansata. Cel mai probabil va exista si o varianta cabrio a maodelului, insa se discuta daca A1 Shooting Brake va fi cu doua sau cu patru locuri.

Lansarea masinii va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009, iar punerea sa in vanzare se va face abia la mijlocul lui 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri