Nissan a uimit din nou. De data acesta a realizat conceptul Murano GT-C care prefigureaza masina ideala pentru soferul secolului secolului XXI
Nissan a anuntat in iunie ca va pregati pentru editia din anul acesta a Goodwood Festival of Speed doua noi concepte.

Dupa ce a prezentat saptamana trecuta Nissan 350Z GT-S, acum a venit momentul pentru a doua bijuterie a producatorului japonez, Murano GT-C (Grand Tourer-Concept). Ambele variante sunt realizate de catre Centrul Tehnic din Europa.

Exteriorul conceptului a suferit unele imbunatatiri in comparatie cu designul atletic al modelului Murano de serie. Franele Big AP Racing sunt usor vizibile in spatele jantelor Dunlop de 22,5 inch. De asemenea, suspensiile au fost adaptate la pretentiile sportive ale lui Murano.

Grand Tourer-Concept este dotat cu un motor de V6 de 3,5 litri care dezvolta o putere de 340 CP, masina atingand viteza maxima de 225 km/h. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face in 7 secunde. Habitaclul a suferit imbunatatiri majore, datorita designului interior in doua culori, pus in evidenta de pielea cusuta manual, marginile lacuite de culoare bronz inchis mentionate mai sus, sistemul de LED-uri ambientale si maneta schimbatorului de viteza care e din sticla suflata manual.

Nissan Murano GT-C, conceput pe baza modelului Murano de serie, reprezinta masina soferului din secolului XXI. Surse oficiale afirma ca daca va fi produs modificarile la aduse conceptului vor fi minore.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri