Toyota lanseaza in Romania cea de-a doua generatie Aygo la un pret de pornire de 9.200 euro cu TVA, pentru versiunea de baza si caroserie in trei usi.

In standard, noul Aygo dispune de sistem audio cu radio AM/FM cu mufe USB si AUX, faruri cu lumini de zi (DRL) cu LED, sistem de control al stabilitatii vehiculului (VSC) si de sistem de asistenta la pornirea in rampa (HAC).

Noul Aygo este echipat cu motorul Toyota de 1.0 litruVVT-i in 3 cilindri, pe benzina. Modelul este disponibil in variantele standard si Eco. Cea din urma beneficiaza de rapoarte marite pentru treptele a patra si a cincea, anvelope cu coeficient redus de frecare in rulare (RRC), sistem Toyota Stop & Start si imbunatatiri de ordin aerodinamic. Varianta standard obtine o reducere a consumului de la 4.4 la 4.1l/100 km. VariantaEco consuma 3.8 l/100 km.

Prima generatie Aygo a fost lansata in 2005, fiind primul model Toyota din segmentul masinilor mici de uz urban si rezultatul unui nou joint-venture cu PSA, cu vehicule proiectate special pentru piata europeana, produs la noua uzina TPCA din Kolin, Republica Ceha.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri