Honda a dezvaluit primele fotografii cu a treia generatie a modelui Honda Jazz, destinat pietei europene, ce va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.

Noul Jazz vine cu o caroserie noua, mai spatioasa, dimensiunile exterioare fiind acum mai mari. Modelul este mai lung cu 15 mm fata de vechea generatie, iar ampatamentul este mai mare cu 30 mm. Rezervorul de carburant ramane amplasat central si la noul Jazz permitand avantaje in termeni de versatilitate.

Japonezii anunta ca au schimbat si sistemul de suspensie pentru a mari confortul. Honda Jazz va dispune de motorul pe benzina de 1,3 litri i-VTEC, parte a noii generatii Honda EarthDreams Technology, combinat cu o transmisie manuala cu 6 trepte si una automata CVT. Noul Jazz va ajunge in showroom-urile din Europa in vara anului viitor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri