Autonom Rent a Car, cea mai mare companie de servicii de inchiriere de masini din Romania, cu o flota activa de peste 2.000 de autoturisme noi, deschide colaborarea pe termen lung cu BMW printr-o achizitie de sase BMW Seria 5 in acest an.

Modelele vor fi folosite cu precadere pentru servicii de shuttle, dar pot fi utilizate si in sistem de inchiriere. Proiectul prevede extinderea continua a flotei de modele BMW cu cel putin zece unitati in fiecare an si sustine extinderea Autonom catre noi segmente de piata. Este analizat potentialul de dezvoltare catre segmentul modelelor BMW X si chiar al automobilelor electrice BMW i.

"Desi in mod traditional Autonom s-a dezvoltat avand in flota marci de volum, am luat decizia strategica sa ne extindem si pe pietele de inchirieri auto premium si de shuttle service. Parteneriatul cu BMW a venit in mod natural reflectand preferintele clientilor din aceasta categorie”, a declarat Dan Stefan, managing partner, Autonom Rent a Car.

Unitatile achizitionate in prima faza sunt sase BMW 518d 150 CP. Echipat cu o cutie automata cu 8 trepte, aceasta asigura un sprint 0 la 100 km/h in numai 9,4 secunde.

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, avand o acoperire nationala de 37 de centre in 25 de orase si un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi. Compania ofera servicii pe intreg teritoriul Romaniei, adresandu-se atat pietei clasice de inchirieri auto in scop de calatorie, cat si celei de mobilitate pentru companii. In randul clientilor Autonom din zona corporate se numara peste jumatate din cele mai mari 500 de companii private din Romania. Incepand din 2014, Autonom ofera si servicii de tip shuttle service (inchirieri cu sofer si transferuri), la nivel national.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri