M Car Trading, importator Mitsubishi Motors pentru Romania, primeste comenzi pentru SUV-ul ASX cu o noua motorizare, 1,6 litri diesel 114 CP, care are un pret de pornire de 24.292 euro cu TVA (20.400 euro cu TVA oferta de lansare).

Mitsubishi ASX a fost lansat pe piata romaneasca la jumatatea anului 2010 cu motorizarile de 1,6 litri benzina 117 CP, 1,8 litri benzina 150 CP si 2,2 litri diesel 150 CP. Noua motorizare de 1,6 litri diesel este Euro6 commonrail si are 270 Nm la 1750 rotatii/minut. Emisiile sunt 119 g/km in regim mixt.

Noul propulsor diesel vine cu sistemul Auto Stop & Go (AS&G) care permite oprirea automata a motorului la stationarile in trafic, reducand consumul de combustibil si emisiile de CO2 fara a intrerupe sistemele electronice. Motorul porneste imediat la apasarea ambreiajului, fara a intarzia reluarea deplasarii. Pentru un plus de eficienta, un indicator special aflat pe displayul central multi-informational recomanda momentul optim de schimbare a vitezei raportat la stilul de condus.

Vanzarile de autoturisme Mitsubishi pe plan local au fost dupa primele 6 luni de 290 de unitati, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto din Romania (APIA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri