Germania a ajuns la un acord cu reprezentantii Comisiei Europene (CE) pentru introducerea vignetei pentru autoturisme pe autostrazi, a anuntat executivul european de la Bruxelles, scrie Transport Times.

Bruxelles-ul si Germania au ajuns la un acord, iar taxa de autostrada urmeaza sa fie introdusa pentru toate autoturismele. Conform presei germane, pretul vignetei va fi de 2,5 euro pe 10 zile, in loc de 5 euro, cat prevedea proiectul initial.

Taxele platite de cetatenii germani ar urma sa fie compensate printr-un sistem de impozitare care va avantaja vehiculele ecologice. In acest moment, pentru tranzitarea autostrazilor germane nu se achita nicio taxa.

Cititi mai multe pe Transport Times.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri