Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a lansat prima platforma online de plata a tarifului de trecere pentru podul de la Fetesti – Cernavoda de pe Autostrada A2.

Pentru a achita online tariful online trebuie sa va inregistrati, sa adaugati o comanda si sa completati datele pentru peajul dorit. Puteti plati atat prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cat si prin banca cu ordin de plata.

Dupa confirmarea platii se emite peajul si primiti prin e-mail factura si datele peajului si gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise si facturile se vor putea accesa oricand in cadrul contului de pe platforma.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma sunt cele aprobate de CNAIR prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere inregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala, neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 14.000 membri - operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri