Anadolu Automobil Rom, importatorul vehiculelor comerciale Isuzu, inaugeaza astazi la Ciolpani un centru de vanzari si service, in care a investit pana in prezent peste trei milioane euro si va mai investi inca trei milioane de euro in perioada urmatoare
Centrul se afla pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, in localitatea Ciolpani unde importatorul are un teren de 30.000 de metri patrati. Sediul are 2.500 de metri patrati construiti, iar service-ul cuprinde opt puncte de lucru, potrivit datelor citate de NewsIn. in acelasi amplasament, investitorul urmeaza sa termine lucrarile pentru o tinichigerie, o statie pentru inspectii tehnice periodice, o vopsitorie si o spalatorie.

Anadolu Automobil Rom s-a infiintat in 1998 avand drept obiect de activitate importul si comercializarea de vehicule comerciale. Dupa semnarea acordului de unic reprezentant al AIOS pentru piata din Romania, compania a inceput vanzarea autobuzului Isuzu Turquoise, vehicul solicitat in special de firmele de transport persoane.

Anadolu Automobil Rom este lider in vanzarile de autobuze Inter-City in Romania, cu peste 450 de unitati vandute, precizeaza comunicatul. De la infiintarea companiei in 1984, au fost produse sub licenta Isuzu Motors peste 80.000 de autovehicule. Compania turca are o capacitate anuala de productie de 13.000 de unitati si exporta autobuze, camioane si pick-up-uri in peste 25 de tari.

AIOS este o companie turca producatoare de vehicule comerciale sub licenta Isuzu. Principalii actionari ai AIOS sunt Anadolu Group din Turcia, Isuzu Motors si Itochu Co. din Japonia. Isuzu Motors Limited construieste si comercializeaza automobile, vehicule comerciale, piese si motoare industiale. Pentru acest an, producatorul nipon estimeaza ca vanzarile pe plan global, inclusiv ale autovehiculelor produse de alte grupuri sub marca Isuzu, se vor ridica la peste 650.000 de unitati. Isuzu este cotat printre cei mai mari producatori mondiali de motoare diesel, alaturi de PSA Peugeot - Citroen, Renault si Volskwagen.

Conform statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), in 2005 s-au vandut 176 de vehicule Isuzu, iar anul trecut au fost comercializate 70.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri