Producatorul francez de automobile Renault a comercializat 26.600 de masini in primele zece luni ale anului, in Romania, in crestere cu 40,2% fata de intervalul ianuarie - octombrie al anului trecut
Cele mai bine vandute modele ale Renault in primele zece luni au fost Clio Symbol (11.200 unitati) - cel mai bine vandut automobil de import -, Mégane Sedan (8.550 unitati) si Clio III (2.300 unitati). Vanzarile pentru aceste doua modele s-au dublat in intervalul ianuarie - octombrie fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In ceea ce priveste vanzarile pe luna octombrie, Renault a comercializat 2.676 masini, cu aproape 18% mai mult fata de luna octombrie a anului trecut.

Renault vrea sa comercializeze pe piata romaneasca peste 30.000 de unitati, anul acesta, in crestere cu peste 25% fata de anul trecut, a declarat directorul comercial al Renault, Jacques Daniel, la Salonul International Auto de la Bucuresti (SIAB) care a avul loc in perioada 5-14 octombrie. In 2006 Renault a vandut 23.500 de masini pe piata romaneasca, cea ce a reprezentat o scadere de 4% fata de anul 2005.

Romcar, importatorul Ford in Romania, a vandut in octombrie peste 2.200 de automobile in octombrie, in crestere cu aproape 86% fata de luna a zecea a anului trecut, iar de la inceputul anului s-au vandut 16.900 unitati Ford in tara.

Cea mai importanta contributie la obtinerea acestor rezultate a avut-o Ford Focus cu 1.004 de unitati vandute, in crestere cu 273,23% fata de octombrie 2006. De asemenea, vanzari importante s-au inregistrat la modelele Fiesta, de 490 unitati, New Transit, de 293 unitati si Fusion de 230 unitati vandute.

“Atribuim rezultatele acestei cresteri eforturilor conjugate de dezvoltare a retelei si implicit a serviciilor post-vanzare la standardele Ford oferite clientilor, investitiilor efectuate in infrastructura si in pregatirea personalului si nu in ultimul rand echipei Romcar”, a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra.

Reteaua Romcar a ajuns in acest an la 26 de locatii de distributie si 24 de unitati de service care opereaza la standardele companiei, dezvoltarea retelei fiind unul din obiectivele principale ale companiei.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 13 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri