Clubul Presei Auto din Bulgaria a acordat modelului Dacia Logan Van titlul de “Furgonul Multifunctional al Anului 2008 in Bulgaria”, in cadrul concursului Masina Anului 2008
Acest titlu a fost acordat in cadrul concursului “Masina Anului in Bulgaria”, competitie aflata la cea de-a zecea editie si in cadrul careia au fost premiate, pe categorii, noile modele introduse pe piata bulgara.

Criteriile pe care cei 35 de membri ai juriului le iau in calcul pentru alegerea castigatorilor sunt: designul, functionalitatea, comportamentul rutier, securitatea si raportul calitate/pret.

Bulgaria a fost una dintre primele tari in care a fost lansat modelul Dacia Logan Van. Din februarie 2007 si pana la sfarsitul lunii noiembrie, in Bulgaria au fost vandute peste 420 de vehicule Dacia Logan Van, ceea ce reprezinta o cota de 7,3% din piata utilitarelor usoare din Bulgaria.

Pe plan mondial, Dacia a vandut 207.890 automobile in intervalul ianuarie - noiembrie, in crestere cu 15,3 % fata de cele peste 180.000 unitati comercializate in perioada similara a anului trecut. Vanzarile de autoturisme Dacia au ajuns, pana in noiembrie 2007, la 196.918 unitati, in urcare cu 16,4% fata de cele aproape 170.000 vandute in primele unsprezece luni din 2006.

La capitolul vehicule comerciale, vanzarile au inregistrat o scadere cu 0,9%, pana la 10.972 unitati intre ianuarie si noiembrie anul curent.

In luna noiembrie, vanzarile Dacia au crescut cu 42,0%, pana la 22.400 unitati, fata de 15.773 unitati in a unsprezecea luna a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri