Constructorul francez de automobile Renault a amanat semnarea, asteptata marti, unui acord de achizitionare a unei participatii in compania rusa Avtovaz, numarul unu pe piata de autoturisme din Rusia, potrivit unor purtatori de cuvant care nu au oferit mai multe detalii.
"Acordul nu va fi semnat astazi. Insa speram sa terminam procedurile de audit pana la sfarsitul lunii. Procesul ar trebui sa se incheie in urmatoarele zile", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al Renault la Moscova.

"Semnarea acordului era programata pentru 26 februarie, insa chiar daca data ar putea fi modificata, negocierile continua", a comentat un purtator de cuvant al Avtovaz, companie cu sediul la Togliatti, la 800 kilometri sud-est de Moscova.

Cele doua companii au anuntat initial ca acordul va fi semnat pana marti, 26 februarie.

Renault a anuntat in decembrie semnarea unui acord de cumparare a unei participatii de 25% din Avtovaz, compania proprietara a marcii Lada si in care majoritatea actiunilor sunt detinute de statul rus, intr-un moment in care piata de autoturisme este in plina desfasurare in Rusia.

Presa rusa a estimat valoarea contractului la 1,3 miliarde dolari (878 milioan euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri