Eurolease Auto, parte a grupului bulgar Eurohold, estimeaza ca va finanta contracte de 10 milioane euro in 2008, de cinci ori mai mult decat in 2007, cand a facut finantari de circa 2 milioane euro, a declarat directorul general al Asitrans-EuroIns, Bogdan Stan, informeaza NewsIn.
"Asitrans Leasing si-a schimbat denumirea in Eurolease Auto, iar in prezent are doua noi linii de finantare obtinute de la bancile partenere in valoare de 4 milioane euro", a mentionat Bogdan Stan.

El a adaugat ca Eurolease Auto se bazeaza in special pe o politica de "cross-selling" pentru dezvoltarea afacerilor, astfel incat compania sa lanseze un produs complet care sa includa si o asigurare Casco la un cost sub oferta pietei.

"Firma de asigurari are o retea de 95 unitati teritoriale si 5.000 de agenti, iar firma de leasing trebuie sa aiba doar servicii de finantare bune", a adaugat Bogdan Stan.

Grupul bulgar Eurohold a preluat in iulie 2007 peste 75% din actiunile Asitrans Asigurari, pentru care a platit 12,5 milioane euro, incluzand achizitia de actiuni, cresterea de capital, investitii in segmentul IT, precum si achizitionarea pachetului majoritar al Asitrans Leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri