Vanzarile importatorului marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati si Fiat Vehicule Comerciale au ajuns la 5.321 de unitati in primele patru luni din acest an, in crestere cu 51,3% fata de perioada similara a anului trecut, cand au fost comercializate 3.516 unitati, citeaza NewsIn.
Potrivit informatiilor furnizate de catre companie, cresterea volumului vanzarilor a fost influentata in special de rezultatele marcii Fiat (vehicule personale si LCV - vehicule comerciale usoare). Astfel, vanzarile de autoturisme Fiat au ajuns la 2.665 unitati in primele patru luni ale acestui an, in crestere cu 42% fata de perioada similara din 2007, cand au fost comercializate 1.878 de masini. De asemenea, vanzarile Fiat LCV au inregistrat o crestere de 71% (2.503 unitati comercializate), comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost vandute 1.462 vehicule.

Vanzarile marcii Lancia au crescut cu cinci unitati, de la noua autovehicule comercializate in primele patru luni ale anului trecut, la 14 livrari efectuale in 2008, ceea ce procentual reprezinta o crestere de 56%. Marca de lux Maserati a inregistrat si ea o crestere a vanzarilor cu sase unitati, de la patru masini livrate in primele patru luni ale anului 2007, la 10 unitati vandute in acest an.

Pe de alta parte, vanzarile marcilor Alfa Romeo si Ssang Yong au inregistrat scaderi procentuale de 3% si respectiv 36%. Volumul de vanzari al Alfa Romeo a scazut in primele patru luni ale acestui an la 71 de unitati, de la 73 de masini livrate in perioada similara a anului trecut, in timp ce si vanzarile marcii Ssang Yong au scazut cu 32 de unitati in acest an fata de 90 de masini comercializate in perioada ianuarie-aprilei 2007.

Tinta de vanzari a Autoitalia Group pe piata romaneasca in anul 2008 este de circa 20.000 de unitati, cu 20% mai mult decat vanzarile de anul trecut (16.338 de unitati). Potrivit reprezentantilor companiei, in 2007 reteaua avea circa 30 de reprezentanti teritoriali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri