Mini dezvaluie Crossover Concept, un SUV compact cu tractiune integrala, care va fi lansat in anul 2010 in Marea Britanie, potrivit BMW Group Romania.
Noul Mini va avea 4.135 mm lungime, 1.830 mm latime si 1.598 mm inaltime, fiind mai mare decat Clubman. Modelul Crossover este mai lung cu 61 mm. Ampatamentul masoara 2.606 milimetri.

Crossover Concept are o grila frontala mare cromata si farurile mai alungite si mai mari.

Construit in stilul Clubman, Crossover Concept are doua usi culisante, ce se misca la exterior, (una in spate si alta pe laterala stanga spate) si trei cu deschidere normala. Usa spate pivoteaza lateral, impreuna cu fereastra spate - fara rama si retractabila.

O rama cu prindere universala, multifunctionala, MINI Center Rail, se extinde intre scaunele din consola centrala a conceptului MINI Crossover, ceea ce ofera nu numai optiuni neconventionale de stocare, ci si o legatura intre scaunele fata si cele din spate.

Un alt aspect important din interiorul noului MINI este instrumentul central, cu finisare tridimensionala, MINI Center Globe.

Acoperisul rabatabil se extinde la intreaga lungime a pavilionului, iar structura tavanului poate fi deschisa atat din fata, cat si din spate.
Conceptul MINI Crossover se evidentiaza ca un automobil cu patru locuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri