Uzinele BMW au produs pana in prezent 750.000 unitati din generatia actuala Seria 3, de la lansarea din decembrie 2004, fiind produse in aceeasi perioada cu 300.000 de masini mai mult fata de modelul precedent Seria 3, potrivit CarScoop.
Modelul actual Seria 3 este cea de-a cincea generatie a producatorului bavarez.

Exemplarul cu numarul 750.000 a fost produs la uzina din Munchen si este un 335i sedan de culoare alba, care va ajunge in Mexic.

Fabricile pe care le detine producatorul german sunt in orasele Munchen, Regensburg si Leipzig din Germania, insa BMW mai are o uzina si in Rosslyn, Africa de Sud.

In total, BMW a construit circa 1,75 milioane de unitati din noul Seria 3 in variantele sedan, touring, coupe si cabriolet din 2004.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri