Auto Italia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong si Maserati in Romania, a lansat pe piata romaneasca noua Lancia Delta, la preturi de la 15.874 euro fara TVA pana la 22.412 euro fara TVA.
Pana la sfarsitul anului 2008, AutoItalia Group intentioneaza sa comercializeze circa 40 de unitati din noul model.

Lancia Delta este disponibila cu cinci motorizari, trei diesel, 1.9 TwinTurbo Multijet 190 CP, 2.0 Multijet 165 CP, ambele Euro 5, 1.6 Multijet 120 CP si doua pe benzina, 1.4 Tjet 120 CP, respectiv 150 CP.

Anul viitor va fi diponibil in Romania si noul 1.8 Turbo 200 CP. Lancia Delta a obtinut 5 stele EuroNCAP.

In Romania, noua Lancia Delta dispune de trei versiuni de echipare Argento, Oro si Platino.

Noua Lancia dispune de DST (Dynamic Steering) - directie activa ce sugereaza soferului care sunt manevrele corecte ce trebuie efectuate, ca urmare a interactiunii intre servodirectia electrica si ESP, Driving Advisor - senzor de avertizare depasire banda ce readuce autoturismul in mod automat pe traiectoria corecta, Active Parking System - parcare semiautomata si Instant NAV - navigatie cu harti pe memorie SD cu display de 6.5”.

In dotarea standard sunt incluse, aer conditionat, 6 airbag-uri, ESP cu Hill Holder, ABS, EBD, BAS, CD+MP 3 si comenzi radio pe volan, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri anterioare si posterioare actionate electric, proiectoare de ceata adaptive, oglinzi reglabile electric, stopuri cu LED.

Noua Delta are 4.5 metri lungime, 1.8 metri latime si 1.5 metri inaltime. Prima generatie Lancia Delta a fost produsa in 1979.

Vanzarile Auto Italia au crescut in primele noua luni ale anului la 13.379 unitati, cu circa 18% mai mult decat in aceeasi perioada din 2007.

Auto Italia Impex, importatorul general al marcilor Fiat, Ssang Yong, Alfa Romeo, Lancia si Maserati, a realizat, anul trecut, o marja de profit de 2,73%. Afacerile companiei au urcat in 2007 cu 151% la 213,7 milioane euro (711,58 milioane lei), in timp ce profitul a avansat cu 91,4% la 5,8 milioane euro (19,4 milioane lei).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri