Constructorul suedez Saab va prezenta in premiera la Salonul auto de la Geneva modelul 9-3X care va fi lansat oficial in anul 2010, a anuntat importatorul marcii.
9-3X este disponibil cu un motor pe benzina de 2,0 litri 210 CP si transmisie manuala sau automata cu sase trepte.

Varianta pe motorina, un motor turbo in doua trepte 1.9 TtiD 180CP cu tractiune fata, emite 145 grame de CO2 pe kilometru. Si acest motor va fi disponibil cu transmisie manuala sau automata.

Galerie foto: Saab 9-3X

Saab 9-3X este o masina universala cu caroserie versatila SportCombi, postura inaltata si tractiune integrala, fiind considerata de catre constructor o alternativa ideala la masinile crossover sau SUV, mari si grele.

Pentru prima data, Saab cupleaza tehnologia motorului BioPower, care poate fi alimentat cu E85, si sistemul Cross Wheel Drive (XWD). XWD este un sistem activ inteligent care distribuie incontinuu cuplul motor intre axele fata si spate dupa necesitati, pentru a asigura stabilitate si aderenta optime in orice conditii.

Designerii Saab au inaltat sasiul cu 35 mm mai sus decat la modelele SportCombi standard cu tractiune fata, pentru a se descurca pe teren accidentat. Este proiectat special pentru cei care conduc frecvent pe drumuri cu pietris sau nepavate, fara a compromite experienta deplasarii pe asfalt.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri