Generali Asigurari lanseaza o polita de asigurare pentru autoturismele rulate, denumita CASCO Eco, ce ofera asiguratilor libertatea de a-si alege orice service independent pentru repararea daunelor partiale.
“Clientul poate decide daca va utiliza piese de schimb noi „after-market” sau piese reutilizabile din dezmembrari (cu garantie si aviz RAR). Acest beneficiu contribuie si la reducerea producerii de deseuri non-biodegradabile, in spiritul normelor ecologice europene si locale. Produsul ofera un sistem bonus avantajos, de motivare, la reinnoire fara daune, si asistenta rutiera non-stop in caz de accident”, au precizat reprezentantii companiei.

Produsul vizeaza autoturismele cu o vechime cuprinsa intre 4 si 10 ani. Noua polita prezinta una dintre cele mai largi acoperiri de riscuri disponibile pe piata romaneasca (avarii accidentale, furt, incendiu sau explozie, evenimente naturale sau socio-politice), inclusiv vandalism, risc neacoperit de alti asiguratori locali sau tarifat suplimentar.

„In contextul general al scaderii pietei de automobile noi si al cresterii cererii de asigurare a autoturismelor rulate, lansarea acestui nou produs raspunde cerintei pietei”, a declarat Radu Ionescu, seful biroului Asigurari Auto la Generali.

Fransiza deductibila nu se aplica pentru daune provocate exclusiv de terti, asigurati RCA, si contribuie la reducerea primei de asigurare.

Clientul beneficiaza de posibilitatea extinderii automate a acoperirii CASCO si in afara Romaniei pentru pachetul CASCO-RCA. CASCO ECO include asistenta rutiera in caz de accident (pentru autoturisme si utilitare usoare).

In cazul in care autovehiculul este neutilizabil pentru mai mult de 36 ore, cheltuielile pentru deplasarea pasagerilor la locul destinatiei sau de intoarcere la locul de plecare sunt acoperite in limita a 200 euro (sau echivalent in lei) pentru fiecare eveniment asigurat.

Prima de asigurare se calculeaza folosind un sistem de tarifare personalizat prin mai multe criterii care definesc profilul Asiguratului, precum si caracteristicile autovehiculului, gradul si zona de utilizare a acestuia (parcurs anual in km).

Generali Asigurari este membra a Generali PPF Holding B.V., companie care opereaza in 13 tari din Europa Centrala si de Est. Prin subsidiarele sale, Generali PPF Holding administreaza active in valoare de aproape 10 miliarde de euro si ofera servicii unui numar de 9 milioane de clienti, in toata regiunea.

Generali PPF Holding este inregistrata in Olanda, iar principala ramura organizatorica este stabilita la Praga, in Cehia. Generali PPF Holding B.V. este un joint venture al Assicurazioni Generali (51%) si PPF Group (49%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri