Renault va incepe in iunie in functie de piete lansarea modelului Clio Campus, cu 5 motorizari intre 60 CP si 85 CP, potrivit companiei.
Motorizarile pe benzina sunt 1,2 litri 60 CP sau 75 CP, cele diesel sunt 1,5 litri 65 CP sau 85 CP, fiind disponibil si un LPG de 1,2 litri 60 CP.

Modelul disponibil cu 3 sau 5 usi are 3,81 metri.

Clio Campus va fi fabricat la Novo Mesto in Slovenia si la Flins in Franta. Productia la Flins va ajunge la 700 de unitati pe zi, in total 8.000 de unitati Clio Campus si Clio, in perioada iunie - octombrie 2009.

Modelul Clio Campus a fost comercializat din 2005 in 400.000 unitati in Europa, fiind prezent in 22 de tari. Noul Campus va fi comercializat in Algeria si Tunisia, fiind cunoscut sub numele de Clio Campus sau Clio Storia in functie de tarile in care ajunge.

Renault si PSA/Peugeot-Citroen au primit cate 6 miliarde de euro de la guvernul francez, pentru a mentine productia in Franta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri