Modelele Renault Laguna si Renault Laguna Estate sunt disponibile in Romania incepand din luna iulie cu echiparea GT, care inlocuieste versiunea Dynamique.
Seria GT Line ofera un design cu accente sportive mai pronuntate si un nivel superior de echipare, la un pret mai mic cu 700 de euro.

Mai agresiva in partea frontala, Laguna GT Line se distinge prin ornamentul cromat dublu pentru esapament si prin oglinzile retrovizoare cu carcase de culoare neagra.

La interior, scaunele fata sunt profilate foarte sportiv, precum si volanul sau maneta schimbatorului de viteze.

Dotarea standard include frana de parcare asistata, sistemul de asistenta la parcare spate si sistemul de spalare faruri.

Laguna Estate este oferita exclusiv in echiparea GT Line, cu motorizarile 2,0 16V 140 CP; 2,0 dCi 150 CP si 2,0 dCi 150 CP CVA.

Pentru Laguna, versiunea GT Line este disponibila in combinatie cu motorizarile 2,0 16V 140 CP si 2,0 dCi 150 CP. Gama Laguna include si versiunile Expression 1,6 16V 110CP, Privilege 2,0 16V 140 CP, Privilege 2,0 dCi 150 CP, Privilege 2,0 dCi 150 CP CVA. Preturile pornesc de la 17.900 euro cu TVA.

Renault Romania, importatorul marcii franceze pe piata romaneasca, aloca anul acesta circa 40% din bugetul de promovare modelelor Clio si Megane, considerand ca acestea vor putea ridica cota de piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri