Productia primului model Jazz construit in Europa a inceput la uzinele Honda din Swindon, Marea Britanie.
Masina supermini cu 5 usi are in Europa vanzari anuale pentru fiecare regiune de peste 70.000 unitati.

“ Avand in vedere politica Honda de a fabrica cele mai populare masini pe pietele unde acestea se vand, productia masinii Jazz pentru clientii europeni se muta din Japonia in Marea Britanie”, au spus oficialii companiei.

In anul financiar care se va incheia in martie 2010 uzinele Honda din Marea Britanie, Swindon, vor produce 20.000 de masini model Jazz. Circa 75% din totalul acestora vor fi pentru piata din Marea Britanie iar 25% sunt planificate pentru export in 55 tari din Europa si din alte continente, inclusiv Africa de Sud.

Fabricarea modelului Jazz ridica nivelul de productie planificat al uzinei din Swindon la 100.600 pentru acest an financiar – inca destul de mult sub capacitatea totala a uzinei. Se asteapta ca volumele sa creasca anul viitor datorita celor trei noi modele in productie.

Startul productiei masinilor Jazz vine dupa numai 12 luni de la luarea deciziei privind productia unui al treilea model la uzinele din Wiltshire.
Honda a investit 1,38 miliarde lire sterline pentru procesul de productie din Swindon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri