Automobile Dacia, prin Auto Cobalcescu, a incheiat cu compania Adrem Invest, unul din cei mai importanti jucatori in domeniul aplicatiilor industriale, un contract pentru livrarea a 183 de vehicule.
Compusa din 181 de vehicule Logan VAN si doua Logan MCV, flota contractata de Adrem Invest va fi utilizata pentru diverse lucrari in domeniul energetic. Livrarea masinilor va incepe luna aceasta.

Colaborarea dintre Dacia si Adrem Invest a inceput in urma cu un an, cand Adrem a achizitionat o prima flota de 30 de automobile Dacia Logan berlina.

„Am ales Dacia pentru performantele sale in materie de fiabilitate, robustete, rentabilitate si pentru calitatea serviciilor post-vanzare. Logan Van se adapteaza perfect nevoilor noastre iar parteneriatul cu Dacia, reciproc avantajos, devine unul de lunga durata”, a declarat Adrian Bodea, presedinte Adrem Invest.

Cu o cifra de afaceri de peste 9 milioane de euro, Adrem Invest are la activ 17 ani de activitate in domeniul aplicatiilor industriale. Compania a realizat peste 150 de instalatii industriale si echipamente tehnologice, precum si o serie de aplicatii de automatizare in domeniul distributiei energiei electrice.

Segmentul low-cost, +500% pana in 2020. Va castiga Dacia teren?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri