Marca auto japoneza Mazda a amenajat o sala de film in cadrul Cinema City Cotroceni din AFI Palace Cotroceni MegaFun.
Mazda este primul constructor auto care a ales sa se implice in acest proiect pe piata din Romania.

„Sala Mazda este un proiect complet nou pentru piata auto din Romania, Mazda fiind primul jucator din industrie care a ales sa comunice in acest mod. In colaborare cu Cinema City am dezvoltat acest proiect special care se adreseaza deopotriva fanilor Mazda si iubitorilor filmului” a declarat Dragos Grapinoiu, marketing manager Mazda.

Sala are o capacitate de 216 locuri si va fi personalizata atat la interior prin pozitionarea logoului Mazda pe peretii laterali si pe tetierele scaunelor, cat si in zona de acces a cinematografului si la intrarea in sala.

Inca de la cumpararea biletului, spectatorii vor afla daca vor viziona filmul in sala Mazda, numele salii fiind imprimat pe biletele de acces.

Totodata, inaintea fiecarui film vor rula proiectii cu logo-ul si cu un spot comercial.

Megaplexul Cinema City Cotroceni din cadrul complexului comercial AFI Palace Cotroceni MegaFun are in componenta 21 de sali de cinema cu o capacitate totala de 4.234 de locuri, si include primul cinematograf IMAX din Romania, sala Samsung IMAX.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri