Infiniti, brandul premium al constructorului nipon de autoturisme Nissan, are un nou showroom in Bucuresti, inaugurat de AutoJapan, distribuitorul exclusiv pentru Romania al produselor Infiniti, ce face parte din grupul AutoItalia.
Centrul Infiniti Bucuresti este situat intr-o locatie moderna si metropolitana la City Gate Tower in Piata Presei Libere. Autoitalia Group a reusit insa sa introduca Romania pe lista selecta a tarilor unde Infiniti activeaza in mod oficial, deschizand la Bucuresti cel de al 27-lea showroom din Europa.

“Showroom-ul Infiniti se intinde pe o suprafata de 585 metri patrati si a necesitat o investitie de 600.000 de euro”, a declarat Mircea Eremia, directorul general al AutoJapan, importatorul exclusiv pentru Romania al Infiniti.

Arhitectura Centrului Infiniti Bucuresti este una energica si moderna, punandu-se accent pe materialele naturale, mobilierul contemporan imbracat in lemn natural si ecranele moderne de inalta definitie pentru furnizarea informatiilor. Toate elementele din Centru sunt concepute si produse special in Europa pentru Infiniti.

Centrul este gandit in stilul unui lounge, o constructie mai apropiata de cea a unui „boutique hotel” decat de cea a unui salon de prezentare traditional. Spatiul este destinat in primul rand clientului, precum si fiecarui model din gama – G37 sedan, G37 coupé, G37 Cabrio, EX37 coupé crossover si gama FX de modele crossover SUV/coupé.

Oficialul marcii premium japoneze vrea o cota de 10% din piata. “Piata noastra accesibila a fost in 2009 la 1.300 de masini. Ne impunem indiferent daca aceasta piata va creste sau va scadea sa detinem o cota de piata de 10%”, a precizat Eremia.

Infiniti va avea incepand din vara in gama de motorizari un V6 diesel de 3,0 litri 238 CP, primul motor diesel din istoria de 20 de ani a marcii.

“Am resimtit lipsa motorului diesel, intrucat 85% din piata noastra accesibila este o piata de motorizari diesel. Noul motor Infiniti diesel, denumit V9X, este un V6. Motorizarea diesel va fi disponibila doar pentru Europa”, a spus Eremia.

Un al saselea model, linia Infiniti M, va fi lansat in cursul anului 2010. Si acesta va fi disponibil atat in versiunea pe benzina, cat si in noua versiune 3,0 diesel.

Infiniti va aduce anul acesta noi schimbari la interior modelelor sport cu doua usi G Coupe, Cabrio si va introduce o noua echipare numita Premium.

Cu peste cinci linii de modele existente in prezent, G37 Sedan, coupé si cabrio, EX si FX, Infiniti a comercializat peste 2.000 de vehicule, pe 15 piete.

In Romania unicul importator autorizat este Grupul AutoItalia, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata auto cu un portofoliu impresionant care numara: Fiat, Fiat professional, Fiat Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Honda Motorcycles, Sang Yong si Segway.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri