Renault Romania a vandut in martie o flota de 21 de masini Fluence catre BRD – Groupe Société Générale.
BRD este cel mai important client al Grupului Renault Romania, cu un parc auto in care se regasesc peste 1.000 de vehicule Dacia si Renault.

„Achizitia flotei de 21 Fluence si 6 Laguna reprezinta o confirmare a increderii bancii in produsele si serviciile noastre si o recunoastere a atractivitatii si competitivitatii noilor modele din gama Renault”, a declarat Viorel Asaftei, director de vanzari speciale in cadrul Grupului Renault Romania.

Fluence, cel mai recent model lansat de Renault in Romania, inlocuieste modelul Megane sedan, care a fost una dintre cele mai bine vandute masini in Romania in ultimii ani.

Renault a lansat in octombrie 2009 pe piata romaneasca modelul Fluence cu preturi intre 12.900 euro cu TVA si 16.950 euro cu TVA.

Cel mai ieftin model este cel pe benzina care costa de la 12.900 euro cu TVA, printre dotarile standard sunt ABS, sase airbag-uri, radio CD.

Modelul Fluence are in Romania un propulsor pe benzina 1,6 16v 110 CP si doua diesel, 1,5 dCi 85 CP si 105 CP.

In Romania, Grupul Renault are 18.000 de angajati si o sfera completa de activitati: design, inginerie, teste, productie, vanzare, post-vanzare si solutii de finantare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri