Compania Fleet Management Services, unul din cei mai importanti jucatori din piata de leasing operational full service si administrare de flote auto din Romania, vizeaza o crestere de 10% a afacerilor in acest an si mentinerea cotei de profitabilitate la nivelul anului 2009.
„Suntem optimisti ca vom reusi sa ne atingem obiectivele trasate pentru acest an. Luand in cosiderare startul lui 2010 estimam ca vom mentine profitul operational pe un curs ascendent, direct proportional cu cresterea cifrei de afaceri si ca rezultatele pe termen mediu si lung vor confirma eficienta masurilor implementate anul trecut”, declara Daniel Ivan (foto), director general Fleet Management Services.

Compania, parte a grupului Gemisa Investments, a raportat pentru anul trecut un volum al afacerilor in valoare de 2,45 milioane de euro (10,38 milioane de lei), in crestere usoara fata de nivelul inregistrat in anul 2008, de 2,35 milioane de euro (8,65 milioane de lei).

De asemenea, rezultatele financiare pentru anul 2009 indica un profit operational de 505.000 euro, ceea ce reprezinta un spor de 23% fata de anul precedent. Pentru acest an, FMS estimeaza un nivel al afacerilor de 2,7 milioane de euro si un profit operational de 550.000 euro.

Fleet Management Services a fost infiintata in anul 2005 prin preluarea activitatii, clientelei si logisticii companiei Neo Car, activa pe piata de profil inca din 2002, de catre Gemisa Investments.

Fondul de investitii Gemisa Investments detine un numar de zece companii in portofoliu, printre care Gipo (produse de pescuit), Miniblu (retea de magazine specializata in vanzare de produse pentru bebelusi), Diagnosis (clinici medicale), Fleet Management Services (prestator de servicii de administrare de flote auto), Business Intelligence Alliance (activitati de recrutare), Oxigen Plus (servicii de asistenta respiratorie la domiciliu) sau Simplu Credit IFN (institutie financiara nebancara).

Companiile administrate de Gemisa au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri totala de circa 27 milioane de euro. Fondul de investitii a fost infiintat in 2004, avand in spate fondatorii grupului farmaceutic A&D Pharma.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri